economy car rentals

Hyrbil i Nesebar

Sök nedan för att hitta bästa pris i Nesebar.

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Nesebar: Mest populära destinationer
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!
hyrbil, bulgarien, nessebar
hyrbil, bulgarien, nessebar
hyrbil, bulgarien, nessebar

Hyrbil i Nessebar.

 
Allmän information om Nessebar.


Staden Nessebar har ca 10,000 invånare. Den ligger 37 km nordost om Burgas. Dess strand anses vara en av de finaste längs Svarta havets kust, beroende på en stor sandig landremsa mellan staden och byn Ravda, som är täckt med ren gyllene sand. Nessebar har en blandning av sällsynt skönhet med antika och medeltida byggnader. Den finns i förteckningen över världsarv av UNESCOIt och grundades för mer än 2,5 tusen år sedan och hette Mesembria. Detta är den period ruinerna av försvarsmurar bastiljoner och arkader, som en gång gjorde halvön oåtkomliga kommer ifrån. 510 BC omvandlades staden till en koloni av greker från städerna Megara och Byzantium. Staden omvandlades gradvis till ett stort kulturell och kommersiella centrum. Mesembria var den största konkurrenten till Apollonia (Sozopol) inom handeln i Svartahavsområdet. Staden hade en teater, ett tempel för guden Apollon och hade rätt att tillverka sina egna mynt av silver och brons, och från III-talet f.Kr. också av guld. 72 f.Kr. togs staden över av romarna och den började förlora sin ledande roll på den västra kusten av Svarta havet. Det var först under 600-och 70talet, en period av snabb utveckling av staden kom. Mesembria övertogs av bulgarer i 812 och ingår i det första bulgariska riket, redan under namnet Nessebar. Den största utvecklingen av staden, ägde dock rum under perioden för det andra bulgariska riket, och i synnerhet under regeringstiden av tsar Ivan Alexander. Belägg för detta finns bevarat i målningar från 12: e och 13: e århundradet.
Utforska staden med en hyrbil!

Hyr en bil med EconomyCarRentals och upptäck Nessebar.

 
Nessebar kallas staden med 40 kyrkor, men det tidigare fanns mer än 80 av dem. Denna historiska, legendariska stad ligger på en klippig halvö, i omedelbar närhet av andra populära semesterorter. Nessebar är en av de äldsta städerna i Europa. Besöka staden med din hyrbil. Idag är Nessebar en perfekt kombination av fornlämningar i moderna turistanläggningar. En ny del av staden är full av många hotell, pensionat, restauranger, krogar och sandstränder, varifrån det är en pittoresk utsikt över den gamla, klippig halvön. En hyrbil ger dig möjlighet att utforska de flesta av dessa vackra platser.

Njut av din hyrbil i Nessebar.
Många gamla bysantinska kyrkor och hus är karakteristiska för Svartahavsregionen och bevarade till idag. En av dem är kyrkan för ärkeänglarna Michail och Gavrail. Den byggdes på 12-talet som ett enskeppigt tempel med två ingångar: från norr och söder. Byggnaden är 14 meter lång och 5,2 meter bred. Hela halvön är ett nätverk av smala slingrande gator som skapar en unik stämning från en svunnen tid. Det milda klimatet, sandstränder, frisk luft och mysiga restauranger och caféer gör Nessebar ett bra ställe för semester.

De lägsta Biluthyrningspriser i Nessebar med EconomyCarRentals. Boka din hyrbil nu. 

Slumpvis utvalda åsikter från våra kunder som just avslutat sin resa med  hyrbil i Nesebar. Intresserad av att veta mer? Senast uppdaterad 2018-04-17
- Nesebar