economy car rentals

Hyrbil i Dubai

Sök nedan för att hitta bästa pris i Dubai.

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!

Dubai Flygplats

Dubai Evenemang

Bilar, Dubai

Dubai Information

Dubai Nyheter

Recensioner, Dubai

Film, Dubai

Dubai Väder

Dubai : Hyrbil 20% Rabatt!

Hyrbil i Dubai

Allmän information om Dubai

Dubai är den Arabiska buktens pärla, hypermodernt och ett överflöd av nästan overklig lyx. Staden delas av floden The Creek och på var sida finner du stadsdelarna Deira och Bur Dubai. Här finns allt från supermorderna affärskomplex till orientaliska souker (bazaarer). Här varvas antikviteter och handknutna mattor med färggranna kryddor och exklusiva juvelbutiker och elektronikaffärer.

Den blomstrande turistindustrin i Dubai beror mycket på den rena och miljön och höga säkerheten, den fantastiska shoppingen och utmärkta sportfaciliteter, särskilt för golf och vattensporter. Den lång kuststräckan som sträcker sig söder och väster om Dubai till Jebel Ali,har ett imponerande utbud av strandresorts.

Hyr en bil i Dubai med EconomyCarRentals och upplev mer av allt staden erbjuder!

I Dubai siktar man högt och inget är omöjligt, värdens högsta torn stod klart i januari 2010 Burj Khalifa , här finns också världens enda 7-stjärniga hotell Burj Al Arab och ett av världens största shoppingcenter Dubai Mall.

Den långa kusten kantas av vita stränder: Jumeira, Sharjah, Fujarah. I Dubai kan du hålla dig sysselsatt även om du fått nog av både shopping och strandliv. Tennis, ridning, fiske, vindsurfing och sportdykning – det finns hur mycket som helst att välja på. Dubai har också en av världens modernaste vattenparker, och kan skryta med såväl årliga VM i powerboat som kamelkapplöpningar varje vecka. Du kan till och med åka skidor på tre olika underlag; vatten, sand och snö!
Jeepsafari i öknen är omåttligt populärt och det är en upplevelse att färdas över de oändliga sanddynerna för att plötsligt befinna sig i ett beduinläger med middag och dans. Att rida kamel är förstås också en upplevelse!

Boka din bil med economycarrentals.com, du ser alla erbjudanden på vår hemsida och som klubbmedlem kan du spara ytterligare!

Dubai har ett fantastiskt utbud av internationella restauranger för alla plånböcker och smaker. Det Arabiska köket blandas med Libanesiskt och Indiskt. Då Dubai är en muslimsk stad serveras inte alltid alkohol annat än på restaurangerna på turisthotellen.

Bästa tiden att resa till Dubai är under vintermånaderna då det är behagliga 20-25 grader och sol. Juni - september är den varmaste perioden då temperaturer på 50 grader inte är ovanligt.

Se till att få ut det mesta av din vistelse i Dubai och Förenade Arabemiraten. Med en hyrbil från EconomyCarRentals ingår fria mil och försäkring, inga dolda kostnader tillkommer.

Besvarade utvärderingsfrågor med omodifierade kommentarer  från våra hyrbilsanvändare delat med sig av. Bilda din egen uppfattning genom att läsa dem. 

Boka din hyrbil idag på economycarrentals.com!Senast uppdaterad 2015-02-18
- Dubai