economy car rentals

Hyrbil i Aten (Athens)

Sök nedan för att hitta bästa pris i Aten (Athens).

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!

Aten (Athens) Flygplats

Aten (Athens) Evenemang

Bilar, Aten (Athens)

Aten (Athens) Information

Aten (Athens) Nyheter

Recensioner, Aten (Athens)

Film, Aten (Athens)

Aten (Athens) Väder

Aten (Athens) : Hyrbil 20% Rabatt!

hyrbil, grekland, aten
hyrbil, grekland, aten
hyrbil, grekland, aten

Hyrbil i Aten

Allmän information om Aten

Huvudstaden i Grekland namngavs efter Athena, vishetens gudinna, som enligt mytologin vann staden som pris efter att ha duellerat mot Poseidon.Det är en enorm stad, med en historia som går går tusentals år tillbaka i tiden. För en stor stad som Aten kan man behöva ett antal dagar att i lugn och ro resa runt och upptäcka stadens alla sevärdheter, allra bekvämast blir det med hyrbil.
För de flesta besökare i Aten är själva höjdpunkten på ett besök alla fantastiska spår av det gamla, klassiska grekland. Mest känd är förstås Akropolis och dess omgivande arkeologiska platser.
Den gamla stadsdelen Plaka, är en labyrint av smala, slingrande gator som bubblar av liv. Områdets souvenirbutiker och tavernor varvas med fornlämningar och medeltida kyrkor.

Hyr bil med EconomyCarRentals och upptäck Aten!

Huvudstaden är känd, mer än någon annan Europeisk huvudstad, för sitt nattliv. På natten förvandlas Aten totalt. Utbudet av underhållning tillfredsställer alla smaker. Den berömda bouzoukin är ledande i den Atenska underhållningen, medan teatrar runt Aten erbjuder en annan typ av underhållning. Hyr en bil och utforska staden Aten och du kommer att häpna över den rika kulturen och den vackra huvudstaden.

Genom sitt värdskap för Olympiska spelen 2004 skedde en stor utveckling, bland annat en ny flygplats: Atens internationella flygplats, en förlängning av tunnelbanan, nybyggande av idrottsanläggningar, uppgradering av hotell, och den bilfria strandpromenaden.

Njut av din hyrbil i Aten

Besök de grekiska öarna! Pireus är utgångspunkten för hundratals färjor och kryssningsfartyg, de flesta turister passerar här vid sitt besök i Grekland. Pireaus har varit Atens hamn sedan urminnes tider. Den består egentligen av tre hamnar, men de flesta turistbåtarna traffikerar Zea Limani.

Det absolut mest kända  monumentet i Aten är Akropolis. Bilden av detta speciella Citadel på det branta flat-toppade berget ovanför Aten känner många igen. Det är den plats där Aten, och den klassiska Grekiska civilisationen började, och platsen för en samling av vackra tempel, mest hängivna till vishetens gudinna, Athena. Ruinerna som är synliga idag är från det 4: e århundradet före Kristus. De flesta byggdes av Perikles efter att perserna förstört många av  Akropolis ursprungliga byggnader. 

Ett annat utflyktsmål är ett besök på Arkeologiska nationalmuseet. Det är det största och mest populära av Atens många museer, och vanligtvis mycket trångt. Dess enorma samling inkluderar ojordade skatter från Mykene av Heinrich Schliemann, en häpnadsväckande samling av skulpturer där den äldsta kända är från omkring 2000 f.Kr., fresker från den vulkaniska ön Santorini, och så mycket mer att det rekommenderas besökarna göra flera besök för att hinna se allt.

Slutligen rekommenderas ett besök på Antika Agora. Klustrade nedanför Akropolis är resterna av Agora, antika Atens kommersiella centrum där en gång de stora filosoferna Sokrates och Platon spatserade. En förtvivlad Sokrates begick självmord i ett fängelse i sydvästra hörnet av Agora, genom att dricka gift.

Autentiska åsikter från våra kunder, ocensurerade kommentarer om upplevelser i Aten. Läs mer.

Avis krånglar alltid vid betalningen- vill alltid ha mer än det som står i vår voucher


det framgår inte tillräckligt tydligt att handpenning på 500€ och bokningsavgiften ska betalas vid uttag av bilen. detta kom som en överraskning då vi trodde pengarna dragits redan. Inte så bra då man kanske använder ett annat konto utomlands etc.


meget hjælpsomme


Njut av din vistelse i Aten med en billig hyrbil från EconomyCarRentals.

 ThessalonikiGrekland Senast uppdaterad 2018-03-26
- Aten (Athens)