economy car rentals

Hyrbil i Marocko

Sök nedan för att hitta bästa pris i Marocko.

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Marocko: Mest populära destinationer
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!

Marocko Flygplats

Marocko Evenemang

Bilar, Marocko

Marocko Information

Marocko Nyheter

Recensioner, Marocko

Film, Marocko

Marocko Väder

Marocko : Hyrbil 20% Rabatt!

Hyrbil i Marocko

Allmän information om Marocko

I Marocko kan du uppleva att tiden stått stilla i hundratals år, men hand i hand går den nya morderna tiden. Här väntar milslånga stränder, myllrande färgstarka marknader och exotisk kultur. Landet präglas av både afrikanska, arabiska och franska traditioner. Moderna badorter med lyxiga hotellområden och gourmetrestauranger ligger samsas med mystiska sagostäder som Marrakech med trånga gränder, magdansöser, ormtjusare och ett basarområde som är en enorm labyrint.Språket är Arabiska och Franska men även Engelska blir vanligare förekommande främst i turismnäringen. 

Till Marocko tar du dig enklast med charterflyg till Agadir exempelvis, men det finns också färgeförbindelse mellan Tarifa i Spanien och Tanger. För att få se mer än bara stranden vid hotellområdet är det enklast med en hyrbil då avstånden är ganska långa.

Med en hyrbil från EconomyCarRentals kan du resa runt och uppleva hela Marocko!

Agadir kallas ibland Afrikas Nice, då du hittar de lyxigaste resortsen och flera fantastiska golfbanor här. Det gamla Agadir förstördes i en jordbävning och saknar därför medina (gammal stadsdel) med traditionella bazaarer vilket är vanligt förekommande i alla andra Marrokanska städer. Däremot finns här en enorm sandstrand och franska gourmetrestauranger i överflöd.

Ett besök i Atlasbergen är ett måste när du är i Marocko, Här kan du till och med åka skidor i  Okaïmeden, Marockos enda riktiga skidort. Mer vanligt dock är en safaritur på Dromedar och möjlighet till övernattning finns med guidade turer. Tänk på att det i bergen kan bli riktigt kallt på nätterna även om det är hett på dagarna. I bergen bor berberna som är Marockos urinvånare. När Araberna erövrade landet på 600-talet trängdes befolkningen upp i bergen och lever sedan dess nomadliv enligt hundraårig tradition.

Se mer av Marocko med en hyrbil från EconomyCarRentals!

Den mytomspunna staden Marrakesh är också ett populärt resmål och det är här du finner världens mest svårnavigerade medina. Ett virrvarr av bazaarer med kryddor och matvaror sida vid sida med äkta mattor och souvenirer. På torget Djema el Fna pågår ständigt något för att locka besökare ormtjusare och marknadsgycklare gör det till en stor show. Från torget är det nära till de flesta sevärdheterna i Marrakesh och här kan du lockas att göra fynd i bazaarerna eller bara inta en kaffe på något av alla caféer och bevittna skådespelet!

Bästa tiden att resa till Marocko är under våren och hösten då det på sommaren kan bli nästan 50 grader varmt. Det Marrockanska köket är spännande och smakrikt. En specialitet som serveras nästan överallt är Tanjine. Det är en  gryta med grönsaker och lamm, kyckling eller fisk, oftast med citron, tillagad i ett konformat lerkärl med lock.
Couscous och grillspett är också vanligt förekommande och till maten ( och nästan hela tiden ) dricks ofta sött mintté.

Gör din vistelse i Marocko till ett minne för livet! Med en hyrbil från EconomyCarRentals kan du uppleva mer och besöka flera sevärdheter i din egen takt.

Boka online för ett bra pris, försäkring ingår och fria mil!

Besvarade utvärderingsfrågor med omodifierade kommentarer  från våra hyrbilsanvändare delat med sig av. Bilda din egen uppfattning genom att läsa dem. 

Jag tyckte att bilen var bra och personalen var hjälpsamma och trevliga.


man ska vara försiktig och kontrollera bilen väl ... Jag Fick byta bil efter 2 dagar. PGA dåliga skickat på första bilen...Men den andra bilen var topp topp skick samt diesel...Så det gäller att inte ge sig..
Senast uppdaterad 2015-02-18
- Marocko Casablanca