economy car rentals

Hyrbil i Mexiko

Sök nedan för att hitta bästa pris i Mexiko.

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Mexiko: Mest populära destinationer
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!

Mexiko Flygplats

Mexiko Evenemang

Bilar, Mexiko

Mexiko Information

Mexiko Nyheter

Recensioner, Mexiko

Film, Mexiko

Mexiko Väder

Mexiko : Hyrbil 20% Rabatt!

Hyrbil i Mexiko.

Allmän information om Mexiko

Mexiko, officiellt känt som Mexikos förenta stater är en federal republik i Nordamerika. Det gränsar i norr till Förenta staterna, i söder och väster till Stilla havet, i sydöst till Guatemala, Belize och Karibiska havet och i öster till Mexikanska golfen. Landet täcker nästan 2 miljoner kvadratkilometer. Mexiko är det femte största landet i Amerika avseende total yta och den
14: e största oberoende nationen i världen. Med en beräknad befolkning på 111 miljoner är det det 11: e mest folkrika landet.

Utforska Mexiko med en hyrbil från EconomyCarRentals.


Efter det att Nya Spanien vann självständighet från Spanien, beslutades det att det nya landet skulle vara uppkallad efter sin huvudstad, Mexico City, som grundades år 1524 på toppen av den gamla aztekiska huvudstaden Mexiko-Tenochtitlan. Nästan hela Mexiko ligger i Nordamerika, med små delar i Baja Kalifornienhalvön. Geopolitiskt betraktas dock Mexiko helt som en del av Nordamerika, tillsammans med Kanada och USA.

Njut av din hyrbil i Mexiko


Mexikos totala areal är 1972550 km2, och omfattar cirka 6.000 km2  av öar i Stilla havet (inklusive  Guadalupe  och Revillagigedo I), Mexikanska golfen, Västindien, och Gulf of California. I norr har Mexiko en 3.141 km lång gräns mot USA. Den slingrande Rio Bravo del Norte (känd som Rio Grande i USA) definierar gränsen från Ciudad Juárez i öster till Mexikanska golfen.
Mexiko korsas från norr till söder av två bergskedjor som kallas Sierra Madre Oriental och Sierra Madre Occidental, som är en förlängning av Klippiga bergen från norra Nordamerika. Från öst till väst i korsas landet av Trans-mexikanska Volcanic Belt även kallad Sierra Nevada. En fjärde bergskedja Sierra Madre del Sur, går från Michoacán till Oaxaca.
Majoriteten av de mexikanska centrala och norra områden ligger på hög höjd, och de högsta höjderna finns på Trans-mexikanska Volcanic Belt: Pico de Orizaba (5700 m), Popocatepetl (5462 m) och Iztaccíhuatl (5286 m ) och Nevado de Toluca (4577 m). Tre större städer ligger i dalarna mellan dessa fyra höjder: Toluca, Greater Mexico City och Puebla.

Billig hyrbil i Mexiko från EconomyCarRentals. Boka nu online.


Kräftans vändkrets delar in landet i tempererade och tropiska områdena.
De mest besökta attraktionerna är Meso-Americanruiner, koloniala städer, och särskilt dess badorter. Landets tempererade klimat och unika kultur - en sammansmältning av de europeiska (särskilt spanska) och Meso-American - gör också Mexiko till en attraktiv destination. Toppen av turistsäsongen i landet är under december och mitten av sommaren. De allra flesta turister kommer till Mexiko från USA och Kanada. Många andra besökare kommer från Europa och Asien.
Huvudstaden i Mexiko är Mexico City, den mest populära bland turister som en forntida Meso-amerikansk stad och platsen för många populära turistattraktioner såsom Solpyramiden och Månpyramiden. Andra turistområden, till exempel La Zona Rosa eller shoppingdistrikten, El Palenque och El Zocalo (ett av de största offentliga torgen i världen) finns här. I staden finns också Plaza de Toros México - världens största tjurfäktningsarena - och det mexikanska National Palace, som byggdes på platsen för Montezuma palats, och den enorma Metropolitan Cathedral, den största på västra halvklotet, byggd över det ännu större Temple of Teocalli. Mexico City har också ett av de högsta uppskattade museerna i världen: National Museum of Anthropology and history.
 
Guadalajara, Jalisco, den näst största staden i republiken, är hemvist för några av Mexikos mest kända traditioner, såsom tequila, mariachmusik och charros eller mexikanska cowboys. Dess blandning av influenser från västeuropeiska länder som blandas med modern arkitektur och infrastruktur gör Guadalajara mycket attraktivt för turister. Tillsammans med Mexico City och stranddestinationer (Cancun, Acapulco, etc.), är Guadalajara en av de mest besökta städerna i Mexiko. Kulturturism är den största attraktionen, i staden finns ett stort antal museer, konstgallerier och teatrar.
Mexikanska kulturen speglar komplexiteten i landets historia genom att blanda förspanska civilisationer och spansk kultur, införda under Spaniens 300-års kolonisering av Mexiko. Exogena kulturella inslag främst från USA har införlivats med den mexikanska kulturen.

I vid bemärkelse omfattar mexikansk arkitektur byggnadsverk som skapats i Mexiko, liksom arkitekturen under förspanska och kolonialtiden som har blivit en del av Mexikos arkitektoniska arv.
Mesoamerikanska arkitekturen är mest känd för sina pyramider som är de största sådana vid sidan av det antika Egypten.
Mexikanska samhället har ett brett spektrum av genrer, som visar mångfalden av den mexikanska kulturen. Traditionell musik omfattar Mariachi, Banda, Norteno, Ranchera och Corridos.

En omodifierad åsikt  på bilhyra från  användare som delat sina åsikter med oss. Tänk på att de visas slumpmässigt och är äkta. 

Enkelt att hitta uthyraren vid ankomst med flyg. Svårt att hitta till uthyraren då bilen skulle lämnas tillbaka.


Totalpriser för din hyrbil i Mexiko och bästa hyrbilspriser garanteras.Senast uppdaterad 2018-05-04
- Mexiko