economy car rentals

Hyrbil i Innsbruck

Sök nedan för att hitta bästa pris i Innsbruck.

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!

Innsbruck Flygplats

Innsbruck Evenemang

Bilar, Innsbruck

Innsbruck Information

Innsbruck Nyheter

Recensioner, Innsbruck

Film, Innsbruck

Innsbruck Väder

Innsbruck : Hyrbil 20% Rabatt!

hyrbil, osterrike, innsbruck
hyrbil, osterrike, innsbruck
hyrbil, osterrike, innsbruck

Hyrbil i Innsbruck.

Allmän information om Innsbruck

Som huvudstad i provinsen Tyrolen och det vackra Nestled mellan bergen, är Innsbruck en idealisk plats för att kombinera stadsliv med avkoppling. 
Som inkörsport till några av de bästa alpina skidorterna är Innsbruck mycket populärt under vintern liksom staden kan erbjuda en mängd aktiviteter att njuta av under sommarmånaderna. Innsbruck har varit värd för de olympiska vinterspelen två gånger, och naturligtvis finns det många idrottsevenemang som äger rum regelbundet.

Upptäck Innsbruck med en hyrbil från EconomyCarRentals.


 
Det finns många museer, gallerier och andra utställningar runt om i staden. Om du känner för att gå på teater, hittar du också tillräckligt med möjligheter att göra detta i Innsbruck.
Innsbruck erbjuder ett stort urval av restauranger med både internationella och traditionella rätter, liksom ett stort antal barer och pubar.
 
Det finns bergbanor som tar dig upp i bergen, nästan 2000 meter över havet och där finns en restaurang med fantastisk utsikt över Inndalen nedan.
Om du väljer det mer krävande alternativet att gå uppför berget till fots kan du ta en liten promenad till ett av de populära härbärgen i den lugna och gröna miljön Planötzenhof. Och om du är intresserad av en riktig vandring kan du göra en av de många guidade turer av varierande längd och svårigheter som erbjuds av Innsbruck Tourism Association.

 
Den gotiska Royal Court kyrkan byggdes 1553 av Ferdinand I, och är en av de viktigaste sevärdheterna i Innsbruck. Den viktigaste skatten för kyrkan är dess minnesgravvård av Maximilian I. Kyrkan har också en Vacker Renässansveranda, med ett skepp och en trio av gångar i gotisk stil. 
 
Katedralen St James: 
Katedralen byggdes mellan 1717 och 1724 efter ritningar av barockarkitekten Johann Jakob Herkommer. En av katedralens största skatter är Maria Hilf som är målad av Lucas Cranach den äldre, som är den viktigaste på huvudaltaret.

 "Alpenzoo":
Alla typer av berg djur från de alpina regionerna finns att se, och denna vackert belägna djurpark har blivit mycket populär för både experter och turister.
Sammanlagt hålls 2000 djur från 150 olika alpina arter i djurparken, som även innefattar världens största kallvattenakvarium. 
 
Tyrolska Museet för Folklore:
Museets omfattande samlingar visas på tre våningar och omfattar mer än 20 Tyrolska rum, inklusive tegelbyggda hus med Orielfönster och korsvirkeshus. Ett stort lager av kostymer, bondemöbler och verktyg från olika regioner i Tyrolen, glas och keramik, sockerrörsstolar och textilier samt metallarbeten finns att beskåda.

Betydelsen av våra kunders åsikter och äkta recensioner  som du hittar nedan kan hjälpa dig att göra rätt val för din hyrbil.

Ønsker bil med med større motor


Billig hyrbil i Innsbruck, boka nu med EconomyCarRentals

Besök också : Wien Besök också våra sidor reseguide för KlagenfurtSenast uppdaterad 2018-04-16
- Innsbruck