economy car rentals

Hyrbil i Ryssland

Sök nedan för att hitta bästa pris i Ryssland.

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Ryssland: Mest populära destinationer
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!

Ryssland Flygplats

Ryssland Evenemang

Bilar, Ryssland

Ryssland Information

Ryssland Nyheter

Recensioner, Ryssland

Film, Ryssland

Ryssland Väder

Ryssland : Hyrbil 20% Rabatt!

Hyrbil i Ryssland

Allmän information om Ryssland

Ryssland är det största landet i världen och dess natur och kulturarv väntar på att upptäckas. Med en hyrbil är det enkelt och bekvämt att se landet i din egen takt. Det är en fascinerande destination, fortfarande något okänt för de flesta resenärer. Ryssland är som en blandning av två världar, Europa och Asien, demokrati och kommunism, glädje och sorg, välstånd och fattigdom. Du kan hitta lugna bostadsområden, museer, gömda små kyrkor med gyllene kupoler och kyrkomusik i centrum, Stalins monumentala byggnader och allt blandat med lyx och flärd och ett stort utbud av underhållning och nattliv. Huvudstaden i landet är Moskva.

Den Ryska valutan heter Rubel, du kan använda alla större kredit-och betalkort (inklusive Cirrus och Maestro) i bankomater och på finare restauranger och hotell. Euro eller US-dollar kontanter är väldigt eftertraktat. De flesta större valutor kan växlas på växlingskontoren runtom i alla städer i Ryssland. Leta efter skylten "obmen valyut",  du kan bli tillfrågad om ditt pass.

Ryska är det officiella språket, men Engelska har blivit ett krav i näringslivet och den yngre generationen talar i regel flytande Engelska.På de exklusiva hotellen har i regel all personalgrundläggande kunskaper i främmande språk, däribland Engelska.

För mer självständiga resor i Ryssland rekommenderar vi en hyrbil med EconomyCarRentals.

Hyr en bil i Ryssland med EconomyCarRentals

Med hyrbil kan du resa till de populäraste turistattraktionerna i Ryssland. De gamla ryska städerna Vladimir, Sergiev Posad, Suzdal, Pereyaslavl Zalessky, Uglitch, Jaroslavl, Kostroma och Rostov, de största pärlorna i  Rysslands Golden Ring.
I skogslandskapet och stäppområdena kompletteras den fantastiska naturen med uppfriskande koumiss, vilket är en favoritdrink bland semesterfirare i Basjkirien (Aksakovo, Yumatovo och Shafranovo).
Även resvägarna med båt från Moskva till St.Petersburg och Valamo Island, en central punkt i religiösa piligrimsresor är populära. Kizhi, underlandet av gammal rysk träarkitektur, norra Kaukasus och Svarta havskusten, till Elbrus, Uralbergen, och Altai.

Njut av din hyrbil i Ryssland

Med en hyrbil kan du åka runt i landet och besöka intressanta platser som Kreml som är ett fäste för den ryska politiska makten. Eremitaget, den enorma konstsamlingen som nästan motsvarar en historia av västeuropeisk konst, och av det du finner i museet, finns ungefär 20 gånger mer i muséets valv, Också Mamaev Kurgan, området som är täckt med statyer, minnesmärken och ruiner av fästningar. Pantheon har inskrifter av namnen efter 7200 soldater som dog här, och representerar 600.000 ryska soldater som dödades i detta tragiska slag.
Missa inte ön Kizhi, med de mest fantastiska träbyggnader som någonsin skådats. Här finner du kyrkan med 22 torn helt byggd i trä men utan en enda spik!

Det enklaste sättet att ta sig runt i Ryssland är med hyrbil. Hyr en bil med EconomyCarRentals.

Betydelsen av våra kunders åsikter och äkta recensioner  som du hittar nedan kan hjälpa dig att göra rätt val för din hyrbil.Senast uppdaterad 2018-04-02
- Ryssland Moskva