economy car rentals

Hyrbil i Schweiz

Sök nedan för att hitta bästa pris i Schweiz.

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Schweiz: Mest populära destinationer
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!

Schweiz Flygplats

Schweiz Evenemang

Bilar, Schweiz

Schweiz Information

Schweiz Nyheter

Recensioner, Schweiz

Film, Schweiz

Schweiz Väder

Schweiz : Hyrbil 20% Rabatt!

Hyrbil i Schweiz.

Allmän information om Schweiz

Schweiz är en federal republik som består av 26 kantoner, med Bern som säte för de federala myndigheterna. Landet ligger i Västeuropa där det omges av Tyskland i norr, Frankrike i väster, Italien i söder, och Österrike och Liechtenstein i öst.
Schweiz är geografiskt uppdelad mellan Alperna, den centrala platån och Jura. Bland de större städerna är de två globala städerna och ekonomiska centra Zürich och Genève. Schweiz är ett av de rikaste länderna i världen.

Billig hyrbil i Schweiz, Boka nu med EconomyCarRentals


Schweiz består av tre huvudsakliga språkliga och kulturella regioner: tyska, franska och italienska, samt rätoromanska dalar.
Alperna är en hög bergskedja som går tvärs över centrala södra delen av landet, och utgör ca 60 % av landets totala yta. Bland de höga dalarna i de schweiziska Alperna många finns glaciärer med en total yta av 1063 kvadratkilometer. Från dessa utgår flera stora floder, såsom Rhen, Inn, Ticino och Rhone.

Njut av din Hyrbil i Schweiz

Vattensystemet inkluderar flera av de största sötvattenkällorna i Västeuropa, de största är Genèvesjön, Bodensjön och Lago Maggiore. Schweiz har mer än 1500 sjöar.
Ett hundratal av Schweiz bergstoppar är nära eller högre än 4000 meter. På 4634 meter, är Monte Rosa den högsta, även om Matterhorn (4478 m) förmodligen är den mest kända.
Det schweiziska klimatet är i allmänhet tempererat, men kan variera mycket mellan orterna, från glaciärförhållandena på fjället till att det ofta nära Medelhavsklimatet i Schweiz sydspets.

Utforska Schweiz med en hyrbil från EconomyCarRentals.

 
Schweizisk kultur präglas av mångfald, vilket återspeglas i ett brett utbud av traditionella sedvänjor. En region kan på vissa sätt vara starkt kulturellt anslutet till grannlandet som det delar språk med liksom landet självt. Den språkligt isolerad rätoromanska kulturen i östra Schweiz utgör ett undantag, det återfinns bara i det övre dalarna längs Rhen och Inn och strävar efter att upprätthålla sin ovanliga språkliga tradition.
Schweiz är ursprung för många kända bidragsgivare till litteratur, konst, arkitektur, musik och vetenskap. Ca 1000 museer finns i landet. Bland de viktigaste kulturella föreställningar som hålls varje år är Locarno International Film Festival och Montreux Jazz Festival.
Alpin symbolik har spelat en väsentlig roll i utformandet av landets historia av och den schweiziska nationella identiteten. Många bergsområden har en stark skidkultur på vintern, och en vandringskultur under sommaren. En traditionell jordbrukar- och herdekultur dominerar också i många områden och små gårdar finns överallt utanför städerna. Folkkonst hålls levande genom organisationer över hela landet. I Schweiz är det mest uttryck som musik, dans, poesi, träsnideri och broderi. Alphorn, ett trumpetliknande musikinstrument i trä, har tillsammans med joddling och dragspel blivit en symbol för traditionell schweizisk musik.

Besvarade utvärderingsfrågor med omodifierade kommentarer  från våra hyrbilsanvändare delat med sig av. Bilda din egen uppfattning genom att läsa dem.

The wanted me to take an insuranse! why?As I understood everything was included... OR...


Långt mellan skyltarna som visade var biluthyrarna finns.


Svårt att ge topbetyg på biluthyrningsföretaget när det gäller service. Det är ju lite mer _layed back_ nerigenom så de ger en mer bara nyckeln och vinkar av - *ler*


Totalpriser för din hyrbil i Schweiz och bästa hyrbilspriser garanteras.

Besök också :GeneveZurichSenast uppdaterad 2015-02-18
- Schweiz Zürich