economy car rentals

Hyrbil i Thailand

Sök nedan för att hitta bästa pris i Thailand.

Fördelar med oss?
 • Spara mer
  Våra kunder sparar varje dag i genomsnitt 35% vid bokning av hyrbil! 
  Vi kontrollerar marknaden dagligen för att säkerställa att du får valuta för pengarna!
 • Kvalitet och Kompetens
  Kundservice 365 dagar om året tillgängligt bara ett telefonsamtal bort.
  Betrodd av miljontals hyrestagare i över 30 år.
 • Prisgaranti
  Vi strävar varje dag efter att hitta bästa möjliga lösningen för din hyrbil. 
  Bra priser med stöd av utmärkt service.
Inga överraskningar vid hyresdesken!
Thailand: Mest populära destinationer
Sök bil!
Välj den perfekta bilen från mer än 6000 platser världen över. Vi samarbetar med flera av de största hyrbilsföretagen!
Boka bil!
Boka din bil online snabbt och enkelt. Välj bil och tillbehör och planera din resa!
Hämta den!
Hämta hyrbilen på destinationen, snabbt och okomplicerat!
Kör!
Kör iväg!! Med hyrbilen kan du ta dig dit du vill, njut av resan och kör försiktigt!

Thailand Flygplats

Thailand Evenemang

Bilar, Thailand

Thailand Information

Thailand Nyheter

Recensioner, Thailand

Film, Thailand

Thailand Väder

Thailand : Hyrbil 20% Rabatt!

Hyrbil i Thailand

Allmän information om Thailand

Thailand är det léende landet i öst som badar i sol och med miltals av paradisstränder. Landet är som gjort för rundresor och har så mycket att erbjuda från norr till söder! Massor av kulturella sevärdheter, gyllene tempel och palats. Här spelar kungafamiljen en stor roll och i synnerhet Kung Bumiphol som regerat sedan 1946, den kung som suttit längst på tronen. Även Buddister är vördade och respekterade och här lever de inget isolerat liv tvärtom. Varje morgon kan man möta dem ute på gatorna där de samlar frukt och grönsaker till dagens enda måltid som ska ätas för tolv på dagen.

Upplev Thailand med hyrbil och res från norr till söder!

Medans södra Thailand mest förknippas med sol och bad och vattensporter så är norra Thailand fullt av möjligheter till upplevelser av alla de slag. Hit åker många för att vandra i regnskogen som täcker en stor del av det bergstäckta området. Här kan du rida på elefanter, färdas längs floden och besöka någon av alla små bergsbyar med bergsfolk och urgamla stammar som lever på det naturen erbjuder. I norra Thailand finner du Gyllene Triangeln, de urgamla ruinerna i Sukhothai och den välbesökta staden Chiang Mai. 
Med en hyrbil från EconomyCarRentals kan du resa runt till alla sevärdheter i Norra Thailand!

Hyr en bil med EconomyCarRentals, bra erbjudanden boka online!

De allra flesta landar i Bangkok och härifrån tar du dig enkelt både norrut och mot de södra badorterna. Inte alltför långt sydöst om Bangkok hittar du Pattaya, en av det mest kända badorterna. Reser du sydväst kan du färdas utmed Siambukten och här ligger Hua Hin som är lite lugnare än Pattaya. I Siambuketn har du ett flertakl populära öar såsom Kho Samui, Kho Phangan och dykparadiset Kho Tao. Till öarna tar du dig enkelt med regelbundna färjor från Surat Thani och Chumphon.

Du kan även flyga till Phuket och du kan då ta dig till fastlandet via broförbindelse till fastlandet och vidare till populära Ao Nang exempelvis. Härifrån kan du utforska en stor del av södra Thailand med ett pärlband av härliga badorter med fantastiska stränder!

Bästa tiden att besöka Thailand är november-mars när det inte är alltför hett och fuktigt. Juli till oktober är regnperiod och även om det inte regnar hela tiden kan luftfuktigheten vara obehaglig tillsammans med hettan. Vädret kan dock variera en hel del över hela Thailand och med en hyrbil kan du resa runt i landet hela året oberoende av årstid! 

Boka en hyrbil med EconomyCarRentals, se alla erbjudanden online! Som medlem i Club Economy kan du spara ännu mer och få en hel del andra förmåner!

Bedöm servicen hos våra partners genom nedanstående recensioner från våra kunder. Deras ocensurerade åsikt är kanske vad du behöver för att göra ditt val. 

Allt fungerade bra.Har hyrt förut och kommer att hyra fler gånger. Mvh Tommy Nordin
Senast uppdaterad 2015-02-18
- Thailand Bangkok